Instagram

Follow Me!

Everyday Life and Thoughts Videos and Funny Things

This Week…

December 11, 2016

…I took an evening flow yoga class, taught in Greek and in Russian. It’s always good to explore what’s out there. It was a nice class, with music too.

…Finland had her 99th Independence Day. I celebrated it at a reception where I met another yoga teacher. We talked about our respective teacher trainings and how we both like a slow practise.

…”My” Teacher Anna Zorzou is on the Island for the new YogaWorks 200 teacher training that started. I joined their 2 hour asana practise today and it was so good. I listened to Anna’s words with a complitely different awareness today than a year ago and that is the beauty of the whole practise: it works on so many different levels, just as well (even during those days when it does not feel like it.)

The L-pose, very good on working on having your wrists right under your shoulders and working the core (watch out for the lower back not arching, it happens very easily.) It is also very good strenght building exercise and a good way to start working toward handstand.

…It got cold enough to wear all black, all the time. I love wearing black but when you live on an Island where the sun shines pretty much all the time you cannot get away wearing it too much without looking a bit out of place (and melting in the heat.) I am definitely making the most out of this!

Feeling right at home in black. The pose is the king pigeon/Eka Pada Rajakapotasana

…I read about bullet journals and spent a LOT of time researching the concept. I have not had a proper calendar for few years (apart from the Outlook one in my ex-job…) but now it is the time to get one. The more I read about these bullet journals, the more I got into the idea. If you go on my Pinterest account I have a board for this stuff there and my very own one is ready for use as of tomorrow!

…I also read this article about the Art of Loneliness: it is a beautifully written piece about a topic that can be familiar to many of it, especially this time of the year. Something to reflext upon.

Tällä viikolla…

…Kävin flow joogatunnilla. Tunti oli kreikaksi ja venäjäksi. Puhun omilla tunneillani pakon tarpeen vaatiessa myös kreikkaa englannin lisäksi ja oli hyvä kuulla että käytän  ihan oikeita fraaseja. Tunti oli hyvä, ohjaaja soitti musiikkia ja poltti suitsukkeita. Vaihtelu virkistää.

…Oli tietenkin Itsenäisyyspäivä. Kävin lähetystön järjestämillä kekkereillä joissa oli oikein mukavaa. Tapasin myös toisen suomalaisen joogaohjaajan ja keskustelimme jooganopetusohjelmistamme ja siitä, kuinka me molemmat pidämme hitaista harjoituksista.

…”Oma” opettajani Anna Zorzou saapui Ateenasta saarelle ja osallistuin tänään hänen tunnille/workshoppiin. Reilun kahden tunnin harjoitus oli todella hyvä, Anna on tiukka opettaja joka sopii minulle. Kuuntelin ohjausta ihan eri korvilla kuin vuosi sitten mutta tässä onkin harjoituksen hienous: sama asia/tunti voi toimia niin monella eri tasolla mutta aina yhtä hyvin (paitsi on sitten tietenkin niitä päiviä jolloin kaikki voi tuntua ihan hirveältä mutta tästä ehkä myöhemmin erikseen. Toimii se harjoitus silti.)

L-asennon perusversiosta eteenpäin. Lantio on neliönä (ts. ylhäällä oleva jalka ei aukea sivulle eikä veny pään ylitse vaan varpaat on seinää kohti ja jalkapohja osoittaa kattoa.), ranteet edelleen olkapäiden alla ja selässä ei ole mitään turhia mutkia koska keskivartalo toimii. Tästä voi sitten ponnistaa vaikka täyteen käsilläseisontaan.

…Saarella on vihdoinkin myös tarpeeksi kylmä että voi pukeutua kokomustaan saamatta lämpöhalvausta! Tämän ilon rinnalla ei haittaa edes se, että asunnossa ei ole lämmitystä (ei ollut edellisissäkään.) Tänään päivällä oli tosin +20C…

…Luin bullet journaleista ja pakkohan sellainen oli itsellekin askarella. Tästä mindfulness-askaretta koko ensi vuodelle. Kun hommaan pääsee sisälle siihen ei kuulemma mene edes kauheasti aikaa ja jos tämä vähentää 5 muistikirjan kantamista niin tämä voi toimiakin. Ehkä vuodesta 2017 tulee kaikkien aikojen tehovuosi, ilman stressiä tietenkin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty..? Pinterest-tililtäni löytyy oma boardinsa tälle asialle jos haluat kurkata.

…Luin myös stressistä. Valitettavasti ei yllättänyt ja stressi ei ikää katso. Vaikka vauhdin hiljentäminen onkin usein vaikeaa siihen kannattaa satsata: jos kroppa sanoo että viikonloppuna pitää levätä sitä kannattaa kuunnella vaikka mieli tekisin ulkoilemaan/baariin/tms.

…aurinko laski taas tänään kun ulkoilutin koiraa mustissa vaatteissa. Koiralla on heijastintakki.

Tallenna

Tallenna

Leave a Reply