Instagram

Follow Me!

Everyday Life and Thoughts

Last Few Days in Pictures

September 27, 2016

Over the last weekend I attended a course on  yoga for pregnancy and birth. It was so interesting and I learned a lot that I can incorporate even to non-pregnancy classes. 9 hour study days meant that everything else was left aside though so now I am catching up with everything.

Viime viikonloppuna osallistuin raskausajan jooga-kursille. Kurssia oltiin kehuttu minulle ja oikein hyvä se olikin. Sain 9 tunnin kurssipäivistä paljon ideoita joita voi käyttää myös ei-raskausajan joogatunneilla. Kaikki muut asiat ovatkin sitten viime päivinä jääneet taka-alalle, tietokoneen laturikin tilttasi ja uutta odotellaan… Onneksi aina voi siivota ja pyykätä.

Morning stretch // Aamuvenyttely

 

My breakfast of almost every morning: frozen berries, squeezed grapefruit, fibre powder that also contains vegan (rice?) protein and organic ginger powder (fresh ginger is also good, it keeps well in the freezer.)

Melkein joka aamuinen aamupala pakastinmarjoista, puserretusta greipistä, kuitusekoituksesta jossa on myös vegaaniproteiinia (riisi?) ja jauhetusta inkivääristä (tuoretta inkivääriä voi tietenkin myös käyttää, se säilyy hyvin pakastimessa.)

Some new books… That Iyengar book had some pretty ambitious pictures though.  

Uusia kirjoja… Iyengar-kirjan kuvat yllättivät haastavuudellaan.

Sunset at home…

Illaksi kotiin auringonlaskua katsomaan…

…and a class of wine with friends.

ja lasi viiniä.


The dogs demonstrating deep state of relaxation.

Koirat syvärentoutuneina.

Photo by Heidi Marttinen

Tallenna

Tallenna

    Leave a Reply