Instagram

Follow Me!

Everyday Life and Thoughts

Thought of the Day

November 7, 2016

Years and years ago, when I was at the crossroads with a difficult question, my then-housemate told me that the body knows the right thing to do well before what the mind. That thought instantly made sense to me and it is something I have passed on to several people over the years. Because to me, this is one of the fundamental truths in life.

Today I started reading the short version of the Power of Now I mentioned earlier. On page 17 I came across the below. Made my day. 


Vuosia sitten miettiessäni mitä tekisin erään ison päätöksen kanssa silloinen kämppäkaverini kertoi lukeneensa että keho tietää aina oikean ratkaisun ennen päätä. Tämä ajatus kolahti minuun heti ja olenkin jakanut tätä ajatusta eteenpäin useamman kerran. Uskon vakaasti että oma intuitiomme kertoo kyllä sen meille parhaan totuuden jos sitä kuuntelemme. Eri asia on sitten se, kuinka paljon tämä totuus miellyttää.

Aloin tänään lukemaan Lontoosta ostettua “Power of Now”n lyhyempää versiota. Sivulla 17 tämä ajatus sisäisestä vaistosta tuli heti esiin ja taas sai ajattelemaan. Huomenna meditoidaan heti aamusta!

    Leave a Reply