Instagram

Follow Me!

Everyday Life and Thoughts

Some things worth mentioning…

March 5, 2017
BreakfastParis

…that I have been wanting to note down.

There is a lovely yoga boutique in Paris called Yoga Concept (123 Rue Turenne.) It was small but packed with brands hard to find in Europe in stores (like Teeki and Alo Yoga) and on their website they make a commitment to work with small quality brands, as well as local designers. In addition to clothes they also sell yoga mats (Manduka and Jade were on offer, I wrote more about these mats here), blocks, socks, DVDs… Admittedly the stuff they sell is not the cheapest but I had a quick chat with the lady who was working there on the day I visited and we both agreed that a good product is exactly that – something that is comfortable, functional, stylish and most importantly lasts.

I did not take a picture of the Yoga Concept store so have a picture of the sky on Rue Turenne instead.

From clothes to food, around the corner from Yoga Factory there is a small café called “Detox Delight” were I went for breakfast after my morning yoga class. Everything they sell is vegan and gluten free. I picked up things that I would never make/buy for home: green juice and mango-some-vegan-yogurt mix with its granola. I am yet to find a green juice that I would genuinely like but I trust they are good for me and the one I had was not the worst I’ve had. The yogurt thing was actually really nice. And coffee. Thankfully they had coffee too!

On a more personal note, I was once again bowled over with gratitude for the friends I have. I stayed with and met several people I had not seen for some time (read “in years”) and with every single one of them I felt so comfortable, catching the conversation like we had met yesterday. As friendships are always two-way streets, this aligned energy that you can have with some people felt so powerful and nourishing. No stress, no demands, just easy and loving.

I was also reminded that nice people usually have nice friends. A true virtual circle for good times and I am thankful for this.

It was not sunny in Paris but it was perfect nevertheless.

Coming back from a break this nice can always be a bit of an anti-climax so I have struggled a bit this week get back to the groove of things. I did feel bad about it, trying to force myself to perform as I would have wanted. At the end of it the best thing to reboot was to spend hours in front of Netflix, binging on series (anybody else seen The OA?!) and just going “f**k it.”

All is good, all is well.

your-frienship-is-a-special-gift-generously-given-happily-accepted-and-deeply-appreciated

Pariisin matkailijoille jotka ovat kiinnostuneet joogasta suosittelen putiikkia nimeltä Yoga Concept (123 Rue Turenne.) Kauppa on pienehkö mutta valikoima on huolella valittu ja heillä on myynnissä merkkejä joita on vaikea löytää Euroopasta kaupasta, kuten Teeki ja Alo Yoga. Myynnissä on myös joogamattoja (mm. Mandukaa ja Jade Yogaa joista kirjoitin aiemmin täällä), joogatiilejä (hah, korjausohjelma ehdotti joogasiiliä!), luistamattomia sukkia, DVDeitä… On pakko myöntää että myynnissä olevat merkit eivät ole sieltä halvimmasta päästä. Jutellessani kaupassa olleen myyjän kanssa olimme kuitenkin samaa mieltä että hyvät tuotteet ovat hintansa arvoisia: mukavia, tarkoituksenmukaisia (kuka haluaa jatkuvasti kiskoa vyötärönnauhaa ylöspäin joogatunnilla?), tyylikkäitä ja ennen kaikkea kestäviä.

Vaatteista ruokaan, kulman takana Yoga Factorysta (jossa kävin aamujoogassa) löytyi pieni kahvila nimeltä “Detox Delight.” Tarjolla oli vegaanista ja gluteenitonta aamiaista ja lounasta. Valitsin aamiaisen jota en ikinä kotona tekisi: vihreää mehua ja vegaani-mango-jugurttia granolan kanssa. Suoraan sanoen en ole vielä löytänyt vihreää mehua jota voisin sanoa hyvänmakuisesti mutta tämä ainakin meni kurkusta alas ilman suurempia irvistelyjä ja oli varmasti terveellistä. Jugurttiannos oli yllättävän hyvä ja täyttävä. Paikasta sai myös kahvia, onneksi. Tämän tosi tarkistin heti kun pääsin ovesta sisään. Ei aamiaista ilman kahvia!

wp-image-1285016215jpg.jpeg

Kahvia ja pullaa. Mysliä ja mehua. Ja kahvia.

Asuin Pariisissa ystävien luona ja tapasin kavereita joita en ollut nähnyt muutamaan vuoteen. Oli ihana huomata jälleen kerran kuinka elämässäni on ihmisiä joiden kanssa olo on kotoisa, rauhallinen ja juttu jatkuu kuin viime tapaamisesta olisi ollut vain pieni hetki. Ystävyyden energia on aina kahden summa joka sekä antaa energiaa ja ideoita että luo turvallisuuden tunnetta ja luottamusta elämään. Sain myös muistutuksen siitä että ihanilla ihmisillä on yleensä ihania ystäviä joten Pariisin reissuni oli kaikin puolin kovin onnistunut.

La Seine!

Takaisin paluu kivalta matkalta (vaikka kotona on myös ihanaa) voi olla aikamoinen antikliimaksi ja menneellä viikolla inspiraatio olikin sitten kadoksissa (vaikka ideoita sainkin matkalla, en tiedä minne hibernaatioon ne vetäytyivät.) Koitin pakottaa itseäni tehokkaaksi mutta loppujen lopuiksi paras tapa päästä takaisin koti-rytmiin oli viettää useampi tunti sohvalla Netflixin parissa sarjoja katsellen. Onko kukaan muu katsonut sarjan “The OA”? Olen tykännyt Brit Marlingin tuotoksista tosi paljon ja tämäkään sarja ei pettänyt. Olokin on nyt täysin rebootattu.

Kaikki on hyvin.

Tallenna

    Leave a Reply