Instagram

Follow Me!

Asana Practise and Wellness Through Movement

Joogaa Troodos-vuoristossa

June 23, 2017
Crossroads

YKn julistamaa kansainvälistä joogapäivää on vietetty vuonna 2015 lähtien 21. kesäkuuta. Aloitteen joogapäivän julistamiseksi teki Intian pääministeri Narendra Modi joulukuussa 2014 ja se hyväksyttiin YKn yleiskokouksessa melko yksimielisesti. Joogapäivän tarkoitus on lisätä tietoisuutta joogan hyödyistä ja siten edistää maailman väestön terveitä elintapoja. Päivää on alusta lähtien juhlittu ympäri maailmaa enemmän tai vähemmän suurissa joukkotapahtumissa. Esimerkiksi New Yorkin Times Squarella oli tänä vuonna joogaamassa yhteensä 12000 ihmistä seitsemän joogatunnin aikana.

Intian High Commission Kyproksella järjesti joogapäivän kunniaksi iltajoogan Platresin kylän urheilukeskuksen jalkapallokentällä. Platres sijaitsee lähellä Kyproksen korkeinta huippua, Olympos-vuorta, hieman yli 1000 metrin korkeudessa. Ajomatkalla sinne saa nauttia upeista maisemista, tosin kiemuraiset ja kapeat tiet pitävät huolen siitä että maisemia varten on parempi pysähtyä tienvarteen. Lämpötila vuorilla on myös yleensä noin 10 astetta viileämpää kuin rannikolla ja keskiviikko-illan +16C ja raikas (eikä yhtään kostea!) ilma oli itselleni kovin mieleen.

Alla olevat kuvat kertovat ajomatkasta ja tapahtumasta paremmin.

CommandariaSign

Watermelons Tie

Roadsign

Troodos-vuoristo

Platres Athletic Centre Yoga Event MassYoga

 

    Leave a Reply